De praktijk

 

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Onze praktijk bestaat sinds 1997. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Aarle Mondzorg verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben uitgebreide ervaring en affiniteit met Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Gnatologie / Behandeling van ouderen / Gehandicaptenzorg.

In onze praktijk staat onze aandacht voor u en uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de communicatie met u en de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Alle teamleden volgen regelmatig cursussen om u de hoogste kwaliteit te blijven bieden.

Wij behandelen u vakkundig in een prettige en ontspannen sfeer. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Toegankelijkheid

Onze praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wachtkamer

In onze wachtkamer vindt u tijdschriften, informatiebrochures, speelgoed en een groot beeldscherm. Hier kan ieder op zijn eigen manier in een ontspannen en prettige sfeer zitten.